Kosten

Mediation bij echtscheiding

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en duurt ongeveer een uur. Het kennismakingsgesprek is gratis. Indien uw situatie zich hiervoor leent, is het mogelijk een all in tarief af te spreken vanaf €1.150,00 p.p. incl. btw, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik u informeren over de mogelijke all in tarieven en met u bekijken of uw situatie zich hiervoor leent.

Bel 06-10784540 voor een gratis kennismakingsgesprek

Als family mediator bij de Raad voor Rechtsbijstand, kunt u, indien u aan de voorwaarden van de Raad voor de Rechtsbijstand voldoet, ook bij mij terecht voor gesubsieerde mediation (de zgn. toevoeging). Dit houdt in dat de kosten van mediation worden vergoed, waarbij u slechts een eigen bijdrage verschuldigd zult zijn van € 55 of € 109. Dit is afhankelijk van uw inkomen. Controleert u ook uw rechtsbijstandsverzekering. Sommige verzekeringen dekken de kosten van mediation in het geval van echtscheiding.

Mediation bij verdeling nalatenschap

In principe bedraagt mijn tarief voor nalatenschapsmediation € 195 per uur incl. btw.
Afhankelijk van de situatie en omstandigheden is het mogelijk om per dagdeel/hele dag een speciale all in prijs af te spreken zodat u vantevoren enigszins weet waar u aan toe bent. Hierbij trachten we in een marathonsessie van een dagdeel (4 uur) dan wel een dag (8 uur) met alle deelnemers tot een oplossing te komen. 

Adviseurs

Indien er behoefte bestaat om derden-adviseurs, zoals een notaris, een juridisch, fiscaal of financieel adviseur, in te schakelen, kan ik u doorverwijzen naar mijn netwerk van samenwerkende adviseurs. De kosten hiervoor zullen aan u worden doorberekend. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van uw eigen adviseurs.

 Aanvaardbare kosten bij mediation of coaching | Partners in Mediation afbeelding

Cattenhagestraat 4
1411 CT  Naarden

Maliebaan 45 
3581 CD Utrecht

 

© Partners in Mediation

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Utrecht, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten, Maarssen, Maarssenbroek, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Zeist, Driebergen, De Bilt, Bilthoven, Soest, Doorn, Amersfoort, Breukelen, Hilversum, Bussum, Loosdrecht, Blaricum, Huizen, Weesp, Almere, Muiden, Naarden, Eemnes, Laren.