Kosten


Mediation bij echtscheiding
: mijn tarief voor mediation bedraagt met ingang van 1 juni 2018 € 175 per uur, inclusief BTW. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en duurt ongeveer een uur. Het kennismakingsgesprek is gratis indien het gesprek niet zal leiden tot een vervolg van de mediation. Voor het opstellen van het ouderschapsplan, convenant en een alimentatieberekening bereken ik vaste prijzen, tenzij er sprake is van zelfstandig ondernemerschap, huwelijkse voorwaarden of een complexe vermogensverdeling. Ook is het mogelijk een all in PAKKET prijs af te spreken, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik u mijn tarievenlijst overhandigen en een eventuele pakketprijs bespreken.

Coaching: mijn tarief voor coaching bedraagt € 125 per uur, inclusief BTW.

Als family mediator bij de Raad voor Rechtsbijstand, kunt u, indien u aan de voorwaarden van de Raad voor Rechtsbijstand voldoet, ook bij mij terecht voor gesubsieerde mediation (de zgn. toevoeging). Dit houdt in dat de kosten van mediation worden vergoed, waarbij u slechts een eigen bijdrage verschuldigd zult zijn van € 53 of € 105. Dit is afhankelijk van uw inkomen.

Controleert u ook uw rechtsbijstandsverzekering. Sommige verzekeringen dekken de kosten van mediation in het geval van echtscheiding.

Mediation bij verdeling nalatenschapmijn tarief voor nalatenschapsmediation bedraagt met ingang van 1 juni 2018 € 175 per uur, inclusief BTW. 

Adviseurs: Indien er behoefte bestaat om derden-adviseurs, zoals een notaris, een juridisch, fiscaal of financieel adviseur, in te schakelen, kan ik u doorverwijzen naar mijn netwerk van samenwerkende adviseurs. De kosten hiervoor zullen aan u worden doorberekend. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van uw eigen adviseurs.

 

MFN kleinJudith Gerritsen is als family mediator actief op het gebied van echtscheiding en nalatenschappen. Bij de bemiddeling gaat het om de omgangsregeling, alimentatie, kinderen, co-ouderschap, convenant, de vermogensverdeling, de eigen woning, het ouderschapsplan en testament. Als family mediator is Judith aangesloten bij de Mediators federatie Nederland (MfN) , Raad voor Rechtsbijstand en de Stichting Nalatenschapsmediation.
RaadvRechtsKleinPARTNERS IN MEDIATION is onderdeel van De Mediation Compagnons en biedt haar diensten aan in de regio 't Gooi, Amersfoort en Utrecht. De praktijk is goed bereikbaar vanuit Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Hilversum, Almere, Amersfoort Vathorst, Muiden, Muiderberg, Laren, Eemnes, Weesp, Baarn, Soest, Bilthoven, Zeist, Loosdrecht, Kortenhoef, 's Graveland, Utrecht, Woerden, Maarssen, Maarn, de Bilt, Bunnik, Nieuwegein, Houten, Montfoort, Harmelen, Driebergen..