Skip to main content

Scheidingscoach

Tijdens het scheidingstraject bij een advocaat of mediator kan het prettig zijn om individueel gecoached te worden. Een coach zorgt ervoor dat u het gevoel heeft er niet alleen voor te staan. Ik ben een ervaren scheidingscoach die u op de achtergrond met raad en daad kan bijstaan met betrekking tot de emotionele kant van de scheiding alsmede u kan adviseren met betrekking tot het ouderschapsplan, convenant en de financiele aspecten van de scheiding.

De scheidingscoach is een vraagbaak, een steun in de rug, met ervaring en kennis van zaken. Ik ben geen advocaat en functioneer ook niet als advocaat. Mijn streven als coach is er op gericht dat uw scheiding in goed overleg plaatsvind.

Een ervaren, individuele coach

Zoekt u een scheidingscoach voor begeleiding tijdens de echtscheiding? Dan bent u bij Partners in Mediation aan het juiste adres.
Judith Gerritsenis van oorsprong fiscaal jurist in de internationale (expat) praktijk en sinds 2006 geregistreerd family mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en de Raad voor Rechstbijstand. Daarnaast beschikt ze over een certificaat Personen- en Familierecht van de VU in Amsterdam, alsmede een certificaat van Villa Pinedo betreffende mediation met kinderen. Ze kan u optimaal als coach begeleiden tijdens uw scheidingstraject.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met MfN registermediator Judith Gerritsen. Bekijk ook het profiel van Judith Gerritsen op LinkedIn.

Waarom een scheidingscoach bij scheiding? | Partners in Mediation afbeelding