• Home
  • Over ons
  • Coaching

Scheidingscoach


Tijdens het scheidingstraject bij een advocaat of mediator kan het prettig zijn om individueel gecoached te worden. Een coach zorgt ervoor dat u het gevoel heeft er niet alleen voor te staan. Ik ben een ervaren scheidingscoach die u op de achtergrond met raad en daad kan bijstaan met betrekking tot de emotionele kant van de scheiding alsmede u kan adviseren met betrekking tot het ouderschapsplan, convenant en de financiele aspecten van de scheiding. De scheidingscoach is een vraagbaak, een steun in de rug, met ervaring en kennis van zaken. Ik ben geen advocaat en functioneer ook niet als advocaat. Mijn streven als coach is er op gericht dat uw scheiding in goed overleg plaatsvind. 

Een ervaren, individuele coach

Zoekt u een scheidingscoach voor begeleiding tijdens de echtscheiding? Dan bent u bij Partners in Mediation aan het juiste adres. Judith Kramer is van oorsprong fiscaal jurist en sinds 2006 geregistreerd family mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en de Raad voor Rechstbijstand. Daarnaast beschikt ze over een certificaat Personen- en Familierecht van de VU in Amsterdam, alsmede een certificaat van Villa Pinedo betreffende mediation met kinderen. Ze kan u optimaal als coach begeleiden tijdens uw scheidingstraject.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met MfN registermediator Judith Kramer. Bekijk ook het profiel van Judith Kramer op LinkedIn.

MFN kleinJudith Gerritsen is als family mediator actief op het gebied van echtscheiding en nalatenschappen. Bij de bemiddeling gaat het om de omgangsregeling, alimentatie, kinderen, co-ouderschap, convenant, de vermogensverdeling, de eigen woning, het ouderschapsplan en testament. Als family mediator is Judith aangesloten bij de Mediators federatie Nederland (MfN) , Raad voor Rechtsbijstand en de Stichting Nalatenschapsmediation.
RaadvRechtsKleinPARTNERS IN MEDIATION is onderdeel van De Mediation Compagnons en biedt haar diensten aan in de regio 't Gooi, Amersfoort en Utrecht. De praktijk is goed bereikbaar vanuit Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Hilversum, Almere, Amersfoort Vathorst, Muiden, Muiderberg, Laren, Eemnes, Weesp, Baarn, Soest, Bilthoven, Zeist, Loosdrecht, Kortenhoef, 's Graveland, Utrecht, Woerden, Maarssen, Maarn, de Bilt, Bunnik, Nieuwegein, Houten, Montfoort, Harmelen, Driebergen..